Home > Aanmelden training > FMEA Facilitator

Aanmelden training
FMEA

Startdatum*
v
Naam
Functie
Bedrijf
Telefoon werk
E-mail*
De factuur kan CoThink zenden naar :
Bedrijf
T.a.v.
Postadres
Postcode + Woonplaats
BTW nummer
Inkoopnummer
E-mail
Overnachting
Wil je graag dat wij een overnachting voor je reserveren?
Geef de gewenste data aan ons door bij Opmerkingen 
Opmerkingen
Gegevens leidinggevende
Jouw leidinggevende speelt een belangrijke rol in het succes van deze training. Bijvoorbeeld bij het invullen voor randvoorwaarden die zorgen dat je je goed kunt voorbereiden, deelnemen en bij de uitvoer van opdrachten in de praktijk. Maar ook bij het afspreken en invullen van verwachtingen. We betrekken daarom graag je leidinggevende:
Naam
E-mail
Telefoon
Deze training vraagt een investering in tijd en geld. De training kost € 3.950,-. Dit bedrag is inclusief lunch en alle materialen, maar exclusief btw. De catering organiseren wij.
Eventuele verblijfskosten zijn voor eigen rekening. Wil je graag dat wij de voor- en/of tussenovernachting incl. ontbijt voor je regelen? Geef dit aan op het inschrijfformulier. Klik op de gele aanmeldbutton en schrijf je online in.

Toegang tot de training wordt verleend op basis van het vooraf betalen van de factuur of het opgeven van een referentienummer, zoals aangegeven in onze Algemene voorwaarden

Sommige bedrijven nemen facturen alleen in behandeling onder vermelding van een referentienummer. Dit kan een ordernummer, kostenplaats, PO-nummer e.d. zijn. Dit hoeft niet voor u te gelden. Neem bij twijfel contact op met uw financiële afdeling.
Verzenden