Advies

Je kent het vast, terugkerende storingsmeldingen waarvan je de precieze oorzaak niet achterhaald krijgt. Of complexe prestatieproblemen in de ICT/Telecom, waar diverse (contract)partijen moeten samenwerken. Of je hebt talentvolle mensen in huis maar prioriteren lukt niet, door slechte samenwerking en communicatie in je team. En vooral ook als je eens met ons wilt sparren over analyses, plannen en ideeën om tot juiste keuzes te komen. Dat geeft rust in je hoofd en focus.


de mix van proces, technologie en implementatie optimaliseren
Lastige vraagstukken oplossen en voorkomen vraagt om een gestructureerde aanpak en veel daadkracht. Zeker als verbindingen tussen strategie en beleid naar uitvoering stroef schakelen. We gaan graag aan de slag om dit soort situaties helder te krijgen. Tot op de kern. Van reflecteren op problemen tot ondersteuning bij het implementatietraject. Zodat jij kunt blijven waarmaken wat je belooft.

Wat we doen

Samen haalbare en schaalbare doelstellingen stellen die aansluiten bij je huidige processen. In kaart brengen welke CoThink ondersteuning hoort bij het implementatietraject. Je krijgt een helder beeld wie wat wanneer gaat doen en waarvoor verantwoordelijk wordt.

Wij helpen graag bij

  • structureel verkorten en voorkomen van storingen
  • vergroten van de efficiëntie in werkprocessen
  • verbeteren van samenwerking en communicatie in teams
  • nieuwe werkwijzen implementeren
  • mensen gerichter leren werken zodat ze meer bereiken met hun inspanningen
  • extra maatwerktrainingen


Daarom CoThink

  • meer dan 20 jaar praktijkervaring
  • branche-onafhankelijk 
  • cultuuroverschrijdende werkwijze 
  • doordachte en pragmatische aanpak

PraktijkcasesWhitepapersDirect contact

Deel deze pagina op

Onze expertise

Faciliteren

Problemen oplossen én voorkomen. Een CoThink facilitator helpt je om vakkundig scherp te krijgen waar het precies om draait. We pakken het aan met heldere procesbegeleiding. Zo krijg je antwoorden op complexe vraagstukken, los je problemen sneller op en bespaar je kostbare tijd.

Training

Een CoThink training is een belevenis. Als bevlogen trainers bieden we methodieken en vaardigheden die meteen toegepast kunnen worden in de praktijk. Dit kan bij ons, op locatie, online, incompany, wereldwijd en als het nodig is op maat. Je kunt én wilt de nieuwe vaardigheden direct toepassen in je dagelijks werk. Echte skills for life leren?

Advies

Je wilt ambities en doelen waarmaken en betrouwbare kwaliteit leveren. Vaak moet er dan eerst wat veranderen. We weten hoe je dat aanpakt. Samen gaan we aan de slag met het inrichten van jouw operationele processen en alles wat daarbij komt kijken. Van het (wereldwijd) implementeren van nieuwe werkwijzen tot verbeteren van teamcommunicatie.