Faciliteren

Een duurzame oplossing van een complex vraagstuk vraagt om objectieve en krachtige procesbegeleiding. En als het even kan zonder lange sessies of ingewikkelde rapporten. Een CoThink facilitator helpt je door het proces. Praktijkgericht, snel en met heldere rapportages. Bij dit soort analyses gaat het niet alleen om het technische falen, maar ook om het effect, het proces en de communicatie. Deze elementen zijn nauw met elkaar verbonden en lopen door elkaar. Belangrijk om ze te ontwarren en op een transparante manier weer te combineren.


INZICHT- FEITEN - OVERZICHT -> heldere communicatie geeft rust in de tent

Wij helpen graag bij

  • incidenten en storingen (Root Cause Analysis en Complex Problem Solving)
  • besluitvorming en risicobeoordeling
  • project- en beleidsevaluaties
  • coaching van leidinggevenden
  • second opinion bij adviezen en rapporten

We zorgen voor de voortgang, het oplossen van obstakels en we houden het overzicht. Een probleem, ja zelfs de meest ingewikkelde productiestoring, blijkt achteraf vaak in een paar minuten uit te leggen. Wij zorgen ervoor dat dit moment veel eerder komt.

Dat doen we met eenvoudige, beproefde methoden. Denk aan 5WHy, Event Mapping, Probleem Analyse en Human Factor Analyse. We ordenen informatie, scheiden feiten van aannames en maken het proces beheersbaar voor iedereen.

Daarom een CoThink Facilitator

  • een soepel proces door onze bewezen aanpak
  • beproefde methoden
  • sneller tot oplossingen en antwoorden komen
  • betere samenwerking en besluitvorming
  • jouw (productie)proces wordt stabiel en betrouwbaar


PraktijkcasesWhitepapersDirect contact

Deel deze pagina op

Onze expertise

Faciliteren

Problemen oplossen én voorkomen. Een CoThink facilitator helpt je om vakkundig scherp te krijgen waar het precies om draait. We pakken het aan met heldere procesbegeleiding. Zo krijg je antwoorden op complexe vraagstukken, los je problemen sneller op en bespaar je kostbare tijd.

Training

Een CoThink training is een belevenis. Als bevlogen trainers bieden we methodieken en vaardigheden die meteen toegepast kunnen worden in de praktijk. Dit kan bij ons, op locatie, online, incompany, wereldwijd en als het nodig is op maat. Je kunt én wilt de nieuwe vaardigheden direct toepassen in je dagelijks werk. Echte skills for life leren?

Advies

Je wilt ambities en doelen waarmaken en betrouwbare kwaliteit leveren. Vaak moet er dan eerst wat veranderen. We weten hoe je dat aanpakt. Samen gaan we aan de slag met het inrichten van jouw operationele processen en alles wat daarbij komt kijken. Van het (wereldwijd) implementeren van nieuwe werkwijzen tot verbeteren van teamcommunicatie.