RCA-software

Direct snel en mobiel een Event Map maken en delen via de Event Map App voor iPads en Android tablets. Onze digitale tools als handige hulp bij het samen oplossen van problemen. 
Klik op onderstaand icoon en download je Event Map App op Google Play of iTunes App Store
Download hierdownload hier


make it memorable and make it fun to read. .
Waarom de RCA-Event Map app
CoThink Event Mapping helpt je te reflecteren op een situatie, deze te structureren en te visualiseren. Zo krijgt iedereen een volledig begrijpelijk beeld en werk je gericht aan de echte oplossingen. Event Mapping is hét middel om bijvoorbeeld RCA's, Problems, (Major) Incidents en Veiligheidsincidenten met elkaar te bespreken. Bovendien biedt houvast bij het toewijzen van de juiste maatregelen om problemen in de toekomst duurzaam te voorkomen.

Daarom
Met de App stel je snel en makkelijk een Event Map op. De App is eenvoudig in gebruik en de Event Map is via email te delen met anderen. Bekijk onze instructie video. Voor feedback, vragen en opmerkingen neem contact op met Bart


Deel deze pagina op

Onze expertise

Faciliteren

Problemen oplossen én voorkomen. Een CoThink facilitator helpt je om vakkundig scherp te krijgen waar het precies om draait. We pakken het aan met heldere procesbegeleiding. Zo krijg je antwoorden op complexe vraagstukken, los je problemen sneller op en bespaar je kostbare tijd.

Training

Een CoThink training is een belevenis. Als bevlogen trainers bieden we methodieken en vaardigheden die meteen toegepast kunnen worden in de praktijk. Dit kan bij ons, op locatie, online, incompany, wereldwijd en als het nodig is op maat. Je kunt én wilt de nieuwe vaardigheden direct toepassen in je dagelijks werk. Echte skills for life leren?

Advies

Je wilt ambities en doelen waarmaken en betrouwbare kwaliteit leveren. Vaak moet er dan eerst wat veranderen. We weten hoe je dat aanpakt. Samen gaan we aan de slag met het inrichten van jouw operationele processen en alles wat daarbij komt kijken. Van het (wereldwijd) implementeren van nieuwe werkwijzen tot verbeteren van teamcommunicatie.