Webinars en Events

Jaarlijks organiseren we gratis Webinars en CoEvents om actief kennis en ervaring met elkaar te delen. Deze sessies blijken één van de succesvolle manieren om dieper op thema's in te gaan.

Nieuw is ons webinar - Problem Solving Pitstop. In dit gratis webinar vertellen Martijn en Jan Willem hoe de Pitstop jou gaat helpen. Binnen 30 minuten kom je tot de kern en kies je de juiste acties.


Voor wie? 

Iedereen. Als je wilt meedenken en je voordeel wilt doen met onze tips en praktische, direct toepasbare vaardigheden.
Webinars en events ontstaan uit thema’s waaraan CoThink werkt. Zoals problemen oplossen, oorzaakanalyse, omgaan met risico’s, informatie presenteren, de menselijke factor en incident management. Het boeit ons hoe mensen hierover denken. En voor wie CoThink nog niet kent is het een mooie gelegenheid om met ons kennis te maken. Je bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Check de agenda voor data van geplande webinars en events en meld je online aan.

agenda

Events
<mei 2020>
madiwodovrzazo
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Geplande events

skills2

CoEvent - 5 essentiële skills voor Major Incidents Managers

17-06-2020 Er is een acuute verstoring met heel veel impact! Er is weinig tijd, choas, nog niet genoeg informatie, druk van klanten en management. Hoe pak je dat als Major Incident Manager goed aan zonder in de bekende valkuilen te vallen? Major Incident Management is een bijzondere vorm van problem solving. Maar wat is er nu precies anders dan bij 'gewoon' problem solving? Hoe zorgt een Major Incident Manager in zo'n moeilijke situatie voor structuur is, goede samenwerking en het zo effectief en efficient mogelijk wegnemen van de impact? Wat is belangrijk om te zorgen dat jou major incident aanpak van per ongeluk vaak goed naar expres altijd ontwikkeld? CoThinker Martijn Maas brengt vele jaren ervaring en een rugzak vol met praktijkverhalen mee naar deze mini masterclass in major incident management. Maar ook jou ervaring en je uitdagingen zijn van harte welkom.

3 klein

CoEvent - In 3 stappen naar changes zonder incidenten

01-10-2020 Wist je dat meer dan 80% van de verstoringen (incidenten) in de ICT het gevolg zijn van wijzigingen (changes)? Niets meer wijzigen dus! Dat is natuurlijk geen optie, maar wat je wel kunt doen om hierin een groot verschil te maken?

Deel deze pagina op