Trainingen

Mensen zijn op hun best als ze doen waar ze goed in zijn. Ook wanneer het echt telt. Een training bij CoThink zorgt voor nieuwe kennis, maar vooral voor de juiste vaardigheden. Medewerkers worden beter in het bespreekbaar maken van problemen, ze leren nieuwe werkwijzen die meteen toe te passen zijn en dragen direct bij aan de efficiëntie van de organisatie.

Al onze trainingen hebben een uitgekiende mix van theorie, oefening en feedback. We werken altijd met herkenbare vraagstukken. Dat leert makkelijker en levert maximaal resultaat. Maak onderstaand je keuze. Lees meer over de visie op Problem Solving RCA Skill Levels
Kies je filter
 
Terug naar het overzicht
Sectoren
IT Services
Wanneer wil je starten? 
Van
v
Tot
v
Wat wil je leren?
Functie/afdeling
Niveau

Onze expertise

Faciliteren

Problemen oplossen én voorkomen. Een CoThink facilitator helpt je om vakkundig scherp te krijgen waar het precies om draait. We pakken het aan met heldere procesbegeleiding. Zo krijg je antwoorden op complexe vraagstukken, los je problemen sneller op en bespaar je kostbare tijd.

Training

Een CoThink training is een belevenis. Als bevlogen trainers bieden we methodieken en vaardigheden die meteen toegepast kunnen worden in de praktijk. Dit kan bij ons, op locatie, online, incompany, wereldwijd en als het nodig is op maat. Je kunt én wilt de nieuwe vaardigheden direct toepassen in je dagelijks werk. Echte skills for life leren?

Advies

Je wilt ambities en doelen waarmaken en betrouwbare kwaliteit leveren. Vaak moet er dan eerst wat veranderen. We weten hoe je dat aanpakt. Samen gaan we aan de slag met het inrichten van jouw operationele processen en alles wat daarbij komt kijken. Van het (wereldwijd) implementeren van nieuwe werkwijzen tot verbeteren van teamcommunicatie.