Home > Aanmelden training > Reliability & Maintenance Engineering

Aanmelden training
R&ME

Startdatum*
v
Naam*
Functie*
Bedrijf*
Telefoon werk*
E-mail*
De factuur kan CoThink zenden naar:
Bedrijf*
T.a.v.
Postadres
Postcode + Woonplaats
Land
Btw-nummer
Inkoopnummer
E-mail
Overnachting
Wij adviseren Hotel Postiljon Veluwemeer Amersfoort te Putten.
Opmerkingen
Gegevens leidinggevende
Jouw leidinggevende speelt een belangrijke rol in het succes van deze training. Bijvoorbeeld bij het invullen voor randvoorwaarden die zorgen dat je je goed kunt voorbereiden, deelnemen en bij de uitvoer van opdrachten in de praktijk. Maar ook bij het afspreken en invullen van verwachtingen. We betrekken daarom graag je leidinggevende:
Naam*
E-mail*
Telefoon
Leermiddelen, zoals documentatie en een gratis abonnement op onze elektronische RATIO-templates, lunches, diners en verdere catering tijdens de training zijn inclusief.
Voor (tussen-)overnachtingen met ontbijt adviseren wij Hotel Postiljon Veluwemeer Amersfoort te Putten. Vermeld CoThink als referentie voor een gunstiger tarief.
De kosten voor de leergang zijn € 8.990, -. (€ 8.790,- voor NVDO-leden).

Toegang tot de training wordt verleend op basis van het vooraf betalen van de factuur of het opgeven van een referentienummer, zoals aangegeven in onze Algemene voorwaarden

Sommige bedrijven nemen facturen alleen in behandeling onder vermelding van een referentienummer. Dit kan een ordernummer, kostenplaats, PO-nummer e.d. zijn. Dit hoeft niet voor u te gelden. Neem bij twijfel contact op met uw financiële afdeling.
Verzenden