Home > Blogs en meer > Referenties > wat de RCA methode betekent voor Indaver
Indaver refFoto

Wat de RCA methode betekent voor Indaver

16-05-2019 Indaver past met succes de RCA methode van CoThink toe; hogere beschikbaarheid, hogere betrouwbaarheid en lagere kosten.

Sinds 2014 is CoThink actief betrokken bij het reduceren van storingen op de site Antwerpen van afvalverwerker Indaver. Door op maat gemaakte trainingsprogramma’s is de RATIO-aanpak met CoThink Event Mapping en ProbleemAnalyse de way-of-working geworden. In dit interview vertelt Wim de Vadder meer over de resultaten die hij boekte samen met onze ondersteuning.

Bekijk wat medewerkers van Indaver zelf ervaren omdat ze werken met de RCA methode.Meer

Wat levert de CoThink RCA methode op bij Equans klanten

16-05-2023 Stel je voor, er is een waterleiding gesprongen en het water spuit over de elektriciteitsleidingen. Er ontstaat plasvorming in de kelder en de productie stopt door kortsluiting van een kritische installatie. Het gebeurde bij een grote opdrachtgever. Een Root Cause Analysis (RCA) haalde snel de oorzaken naar boven.

Snel resultaten met Problem Solving trainingen bij OMRIN

03-12-2021 Het bedrijf Omrin (Fries voor ‘kringloop’) zet zich in om afval optimaal in te zamelen, grondstoffen terug te winnen en duurzame energie te produceren. Ze doen dit met succes voor gemeenten, bedrijven en instellingen in noord-midden Nederland. Zo'n 30 medewerkers volgden een problem solving training om gestructureerd storingen aan te pakken en te voorkomen.

stora enso kln

300 nieuwe Problem Solvers bij Stora Enso Langerbrugge

20-04-2020 Stora Enso Langerbrugge vlakbij Gent is een papierfabriek die gerecycleerd papier voor kranten en magazines maakt, op basis van 100% afvalpapier. Om de processen en installaties optimaal te benutten zijn ze gestart met een Lean programma. Een van de onderdelen is gestructureerd problemen oplossen én voorkomen met Root Cause Analyse.