Zoeken wij jou?

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij nieuwe collega’s met operationele ervaring in IT/Tech of een productiebedrijf. Helemaal tof als je ook nog ervaring hebt met Customer Service, Continuous Improvement of Quality zodat je je goed kan verplaatsen in de werkomgeving van onze klanten. Of zoals wij het zeggen: “stand in their shoes”.


Los je onze groeipijntjes op?
Een CoThink trainer/facilitator gebruikt dagelijks de problem solving principes, zorgt voor overzicht, biedt structuur en past de CoThink-methoden toe. Dat klinkt allemaal heel rationeel en dat is het ook. Maar een CoThinker gaat verder dan alleen logica en structuur. Hij/zij maakt op een natuurlijke manier verbinding, is empathisch, creëert een veilige sfeer en vertrouwen.

  • Vind jij het leuk om anderen te leren hoe ze problemen beter kunnen oplossen?
  • Hou je van de afwisseling om steeds andere groepen te begeleiden?
  • Heb jij zin om te trainen, je ervaring te delen en te coachen/faciliteren?
  • Zie je het zitten om meestal alleen op pad te zijn?
  • En geniet jij van de dynamiek en diversiteit die je als trainer meemaakt?
  • Meer dan 6 keer ja?

Mail ons: Jan Willem Vernhout of Ron Vonk dan spreken we elkaar snel om te ontdekken of we samen verder kunnen groeien.

Deel deze pagina op

Onze expertise

Faciliteren

Problemen oplossen én voorkomen. Een CoThink facilitator helpt je om vakkundig scherp te krijgen waar het precies om draait. We pakken het aan met heldere procesbegeleiding. Zo krijg je antwoorden op complexe vraagstukken, los je problemen sneller op en bespaar je kostbare tijd.

Training

Een CoThink training is een belevenis. Als bevlogen trainers bieden we methodieken en vaardigheden die meteen toegepast kunnen worden in de praktijk. Dit kan bij ons, op locatie, online, incompany, wereldwijd en als het nodig is op maat. Je kunt én wilt de nieuwe vaardigheden direct toepassen in je dagelijks werk. Echte skills for life leren?

Advies

Je wilt ambities en doelen waarmaken en betrouwbare kwaliteit leveren. Vaak moet er dan eerst wat veranderen. We weten hoe je dat aanpakt. Samen gaan we aan de slag met het inrichten van jouw operationele processen en alles wat daarbij komt kijken. Van het (wereldwijd) implementeren van nieuwe werkwijzen tot verbeteren van teamcommunicatie.