E-learning naast training en coaching

Ben je van mening dat Problem Solving een van de belangrijkste vaardigheden is die verder ontwikkeld en onderhouden moet worden maar blijkt het organiseren hiervan lastig en kostbaar? 


Met de E-Learning versie van de world-class RATIO Problem Solving aanpak maken we het je makkelijker. 

Gebaseerd op "leren door te doen" filosofie die de kern vormt van onze benadering, is er nu de interactieve E-Learning versie van RATIO Problem Solving/Root Cause Analysis met onderstaande modules. 
  • Efficiรซnt verzamelen van gegevens 
  • De interactie en communicatie van Problem Solving 
  • Algemene probleemstelling: CoThink Event Mapping, theorie & praktijk 
  • Gedetailleerde Probleemanalyse in 5 stappen, theorie & praktijk 

Elke module duurt (gemiddeld) 30 minuten en kan gemakkelijk gecombineerd worden met modules met inhoud van jouw bedrijf, training in de groep en verdere oefeningen.

Met deze inhoud geloven we dat het een ideale oplossing is om de vaardigheid in het oplossen van problemen/storingen/incidenten te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan Installatie en Asset Managers, Field Service Engineers, Incident- en Problem Managers inclusief Help Desk medewerkers en natuurlijk Product Managers, Design Engineers en Productieteams. 

Met E-Learning wordt de logistiek en organisatie van een basistraining eenvoudiger in vergelijking met klassikale training. Een extra voordeel is dat iedere module net zo vaak herhaald kan worden als nodig is, zonder extra kosten. 
  1. Toegang tot de onlinetraining waar en wanneer je wilt, overal ter wereld. 
  2. Iedereen krijgt precies dezelfde training, maar kan ook leren op zijn eigen tempo. 
  3. Gemakkelijk en snel om nieuwe mensen te trainen als ze in dienst komen 
  4. Eenvoudig om diegenen die het nodig hebben opnieuw te trainen 
  5. Oefeningen verzekeren een goed basisniveau (kennis & vaardigheid) in de methoden 
  6. Mogelijkheid om voorbeelden aan te passen op de specifieke kenmerken van jouw bedrijf 

De volgende demo geeft een kijkje in deze unieke Problem Solving E-learning omgeving. Echte vaardigheid ontwikkel je door te oefenen en daarom bevat de E-Learning versie van RATIO Problem Solving al veel praktische oefeningen. Dit kan echte praktijkervaring niet vervangen en voor het beste resultaat adviseren we een combinatie van E-Learning en coaching/training. 

Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar meerinfo@cothink.nl.

Deel deze pagina op

Onze expertise

Faciliteren

Problemen oplossen รฉn voorkomen. Een CoThink facilitator helpt je om vakkundig scherp te krijgen waar het precies om draait. We pakken het aan met heldere procesbegeleiding. Zo krijg je antwoorden op complexe vraagstukken, los je problemen sneller op en bespaar je kostbare tijd.

Training

Een CoThink training is een belevenis. Als bevlogen trainers bieden we methodieken en vaardigheden die meteen toegepast kunnen worden in de praktijk. Dit kan bij ons, op locatie, online, incompany, wereldwijd en als het nodig is op maat. Je kunt รฉn wilt de nieuwe vaardigheden direct toepassen in je dagelijks werk. Echte skills for life leren?

Advies

Je wilt ambities en doelen waarmaken en betrouwbare kwaliteit leveren. Vaak moet er dan eerst wat veranderen. We weten hoe je dat aanpakt. Samen gaan we aan de slag met het inrichten van jouw operationele processen en alles wat daarbij komt kijken. Van het (wereldwijd) implementeren van nieuwe werkwijzen tot verbeteren van teamcommunicatie.