Home > Praktijkcases > Voorbeeld Event Map coronacrisis
EM corona

Voorbeeld Event Map coronacrisis

26-03-2020 Krijg overzicht en manage je coronacrisis….met Event Mapping

De impact van corona is ernstig en groot en welke omvang het krijgt weet niemand. Velen worden onrustig of zijn bezorgd omdat ze veel dingen niet weten. Deze onrust neem je weg door de aandacht te richten op wat we wel weten en transparant te zijn over zaken die nog onbekend zijn. Dat zijn veel onderwerpen tegelijk en dat kan ons brein niet aan. Het is te overweldigend en het overzicht ontbreekt.

Wat als…. je de situatie nou eens visualiseert? Had je al bedacht dat Event Mapping hiervoor ook een geweldig hulpmiddel is? Visualiseer de problemen, de gevolgen en de uitdagingen zodat je direct de juiste acties kan koppelen. Acties om het leed te beperken en acties om je afdeling/bedrijf voor te bereiden als de overheidsmaatregelen versoepelt worden. Klinkt dit te eenvoudig? Nou ja eerlijk is eerlijk, zo eenvoudig is het natuurlijk niet en het is ook niet in 5 minuten klaar. Daar kun je natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken.

Om het juiste overzicht te krijgen, faciliteren we online, veilig en vakkundig, jullie situatie. Klik op de Event Map voor PDF versie.
voorbeeld Event Map coronaMeer Praktijkcases

instorten woning site

Event Map - Instorten woning

15-08-2022 Hoe een eenvoudige Event Map de impact van een gasexplosie verheldert....
(klik op de afbeelding voor pdf weergave)

EM klein

Impactanalyse met Event Mapping

10-07-2020 Stel je bent schooldirecteur van een instelling voor speciaal onderwijs en je weet dat je volgend jaar weer minder leerlingen krijgt. Wat doe je dan?
Dan maak je samen een Event Map om de impact te visualiseren.

112 storing

De analyse van de 112 storing

11-09-2019 Hoe kom je erachter wat er misging bij een groot incident? Neem de 112 storing afgelopen juni; zoveel onderwerpen, gebeurtenissen en verschillende betrokken partijen. Een hele kluif om dat te ontrafelen. Ron Vonk nam de uitdaging enthousiast aan en hielp KPN bij de analyse van de 112 storing: